Повече за счетоводните услуги на Ив-Финанс 15

Счетоводна кантора „Ив-Финанс 15“ ООД

Сертификат за счетоводните услуги на Ив-Финанс 151. Кои сме ние и с какво се занимаваме:Ив-Финанс 15 ООД е специализирано дружество за счетоводни услуги, данъчни и осигурителни консултации. С нашата дейност, отдаваме цялото си внимание и опит в счетоводните услуги на микро, малки и средни предприятия. Съобразили сме цени, условия и отговорности с приемливи предложения за счетоводство и консултации.

Избирайки Ив-Финанс  15 ООД ще получите личен счетоводител, верен и отговорен партньор за Вашето счетоводство  на когото можете да се доверите и да разчитате с чувство за сигурност. За Вас ще се погрижи квалифициран екип от  счетоводители и работещи собственици с опит от 28 години в счетоводството.

2 .  Нашата дейност:

Дейността на счетоводна къща Ив-Финанс 15 е съобразена с най-новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и с всички изисквания в областта на счетоводството. Разполагаме с модерни и добре оборудвани офиси на достъпни за клиента места.

Ние знаем какво е необходимо за стартирането, развитието и успеха на всеки един бизнес. Коректността, качеството и професионализма са само част от нашите приоритети, към които се стремим и успяваме да постигнем в обслужването на нашите клиенти. Стараем се да изградим и поддържаме с тях дългосрочни и ползотворни партньорства, с което да осигурим спокойно развитие на бизнеса им. Успехът на нашите клиенти е и наш успех.

За да докажем качество и правото на извършваните от нас услуги, сме проверени и вписани в Регистъра на съставителите на финансови отчети от Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия

3. Защо да се обърнете точно към нас:

При нас ще намерите сигурността и качеството съобразени с Вашите финансови възможности.   Услугите, които ще получите ще имат гаранция за висок успех без съмнение. Това е така, и сами ще се убедите още при срещата Ви с Управителя, който притежава 28г. стаж в счетоводството на различни дейности.  Ще решим проблема Ви, ще дадем съвет и заедно ще излезем от тежки ситуации на финансово затруднение. Вие ще получите гаранция за абонаментно счетоводно обслужване с възможност да Ви върнем парите, ако не сте доволни от услугата. За да спестите време и средства Ви предлагаме и онлайн месечно абонаментно счетовоство.

Гордеем се с това, че през всичките тези години на съвместна работа с доверилия ни се бизнес, успяхме да допринесем за неговото разрастване и развитие. Днес те са голями дружества, а ние с тях сме добри приятели.