Счетоводни услуги, Счетоводна къща, счетоводство на фирми по ДДС, Абонаментно счетоводно обслужване

Какво предлагаме:

Ако искате счетоводството и всички други счетоводни услуги на вашата фирма да бъде поверено в ръцете на професионалисти, то вие сте попаднали на точното място.

Ние предлагаме разнообразие от счетоводни и ТРЗ услуги, които са изцяло в полза на клиента и отговарят на неговите индивидуални потребности.

Онлайн счетоводство по интернет или чрез куриер. Цената на доставката е за наша сметка, а отстъпката в абонамента е за Ваша сметка – почти половината от редовните ни цени.

Можем да предложим, както цялостно абонаментно счетоводно обслужване, така и изпълнение на конкретна  услуга.

При нас ще получите гаранция за абонаментно счетоводно обслужване. Каква е нашата гаранция? Ние гарантираме, че ще получите най-доброто отношение и, че ще останете доволни от предоставеното качество на абонаментно счетоводно обслужване.  За нас е важно да научим, ако нещата не са такива каквито трябва да бъдат. Ако не се чувствате удовлетворени от услугата, която Ви предоставяме, то Вие можете да поискате да Ви върнем парите в рамките на първите 30 дни от Вашето плащане. Обратната връзка от Вас е изключително важна за нас.

1. Счетоводни услуги:

  • онлайн счетоводство по интернет или чрез куриер;
  • текущо, еднократно счетоводно обслужване (конкретно зададена от клиента услуга);
  • годишно счетоводно обслужване ( за фирми, които не са наши клиенти и се нуждаят само от годишно приключване);
  • обслужване на абонаментен принцип.

2. Услуги ТРЗ  – услугата включва всичко необходимо за Вашия личен състав и персонал, работна заплата, граждански договори, договори за управление и контрол и др.

3. Консултантски услуги:
– Нашата компания, предлага на клиентите си възможност да се консултират по различни въпроси във финансовата сфера, да намерят разрешение на възникнал въпрос или конкретен казус.
– Предлаганите от нас Консултантски услуги, са начин да предоставим на нашите клиенти своите професионални знания, умения и опит в полза и услуга на техният бизнес.

4. Обявяване на ГФО:
– Попълване и подаване на Заявление Г2 до Търговски регистър.
– Подготовка на Годишните финансови отчети и приложения.