Регистрация на фирма ЕТ, ООД, ЕООД, АД, счетоводно обслужване

registraciq-na-firma-1.jpg

Регистрация на фирма ЕТ, ООД, ЕООД, АД  с последващо счетоводно обслужване

Регистрация на фирма ЕТ, ООД, ЕООД, АД  с последващо счетоводно обслужванеИмате идея за собствен бизнес, а за тази цел желаете да откриете собствена фирма – чудесно, но срещате трудности в осъществяването на тази задача, не се притеснявайте повече  ние ще ви помогнем с регистрацията. Според българското законодателство има няколко вида дружества от които може да изберете, така че новорегистрираната фирма да отговаря най-точно на вашите нужди. В предлаганата от нас услугата са включени както изготвянето на необходимата документация, така и регистрацията от адвокат в Търговски регистър на Агенция по вписванията.

Стъпки при регистрация на фирма.

За да регистрираме Вашата фирма, заедно ще трябва да преминем през  5 стъпки:

  1. Определяте формата на дружеството, което искате да учредите –  ООД, ЕООД. При желание от ваша страна ще получите консултация за най-оптимален вариант според нуждите Ви и дейността, която ще практикувате. Това е решение, което трябва да обмислите детайлно, тъй като освен различните такси и процедури при регистрирането, има и някои различия при осигуряването, данъчното облагане, счетоводното обслужване както и при различните административни ангажименти, строго индивидуални за отделните правни форми.
  2. Заплащате договореният хонорар.
  3. Ние се заемаме с изготването на всички необходими документи и Ви ги предоставяме за подписване.
  4. Посещавате нотариус пред когото ще трябва да заверите подписа на управителя.
  5. Ако сте решили да регистрирате капиталово дружество (ЕООД, ООД и др.), ще се наложи да откриете банкова сметка и да внесете уставния капитал. Това може да стане в избрана от вас банка. Освен капитала е необходимо и внасянето на държавната такса за Търговския регистър. Следва да ни предоставите взетите документи и ние да ги подадем  електронно до Търговски регистър.
  6. Договор за абонаментно счетоводно обслужване с мнимален срок една година.

Цена – 200лв. без включени такси

Ако имате нужда от повече информация за регострация на фирма, ние ще Ви консултираме безплатно.

Можете да отправите запитване ТУК